woensdag, november 02, 2005

Afscheids- en verjaardagsfeestje Vr 25 nov

Vlag van de Korean Workers Party van Noord-Korea :)5 December vertrek ik naar Korea. Da's al best snel. En best lang ook. Daarom leek het me leuk een borrel/feestje te organiseren voor alle mensen die ik in die tijd ga missen!

Daarbij ben ik 16 december jarig, maar dan ben ik dus al in het Verre Oosten.

Vrijdag 25 november a.s. wilde ik dan ook een afscheids- en verjaardagsfeestje/borrel houden. Bij mij op de BZW36, vanaf 21u.
Iedereen heeft als het goed is al een mail, maar iedereen die vind dat-ie er ook bij moet zijn is bij deze uitgenodigd! (Misschien ben ik namelijk iemand vergeten, sorry dan.) Laat aub wel even via mail of anderszins weten of je komt.

Tot 25 nov!

Korea-weblog van start


Welkom allemaal op mijn nieuwe weblog!

5 December aanstaande vertrek ik naar Seoul (Zuid-Korea), om daar ong. 8 maanden te verblijven aan de Sungkyunkwan University. Ik zal daar o.a. een uitgebreide cursus Koreaans gaan volgend (just for fun), en een semester lang vakken volgen.

Daarnaast hoop ik natuurlijk heel veel te leren kennen van de Koreanen en het mooie land! Ook liggen fantastische landen als China, Japan en Noord-Korea naast de deur, die ik allemaal graag met een bezoekje zou vereren.

Kortom: als het goed is heb ik genoeg te vertellen als ik daar ben, en dat is ook precies waar deze weblog voor is! Via deze weblog kan ik zo nu een dan een kort bericht plaatsen over het dagelijks leven, een leuke belevenis of een interessant thema. Ook kan ik op deze manier mooi met foto's laten zien hoe het er daar aan toe gaat en uitziet.

Ik hoop dat jullie tzt graag en vaak langskomen hier, en het ook niet nalaten wat commentaar te plaatsen als je daar zin in hebt!

Voor wie meer informatie over Korea wel interessant vindt, heeft het NRC Handelsblad een interessant en red. uitgebreid profiel van Korea op hun website staan.